Artiklen indeholder reklamelinks

Når det drejer sig om vores udseende, har vi det med at blive lidt pinlige over, hvis noget er unormalt eller ramt af en lidelse. Sådan er det også med vores negle. Hvis de ikke er pæne og nogenlunde soignerede, kan man let blive flov over deres udseende.

Selvom der kan være meget naturlige årsager til, at ens negle ikke er pæne, kan vi blive flove. Sådan noget som neglesvamp er jo, når alt kommer til alt, en sygdom, som alle kan blive ramt af. Det er ikke noget odiøst, men det er lidt ubelejligt.

Derfor kan det også være en ubehagelig oplevelse at stå på apoteket og bede om et middel mod neglesvamp. Svamp er typisk en lidelse, vi synes er pinlig at snakke om på apoteket, hvor andre kan høre det.

Lige netop risikoen for, at andre kan overhøre det, vi snakker om på apoteket, er noget man slipper for, hvis man handler online på apoteket. Et online apotek giver dig nemlig mulighed for at handle hjemme i sin egen stue – eller hvor man ellers føler sig tryg.

Både recepten og håndkøb kan fås på et online apotek

Er man særlig hårdt ramt af en bestemt lidelse, som har sat sig på neglene – eller andre steder for den sags skyld – kan man stadig finde sine produkter på det online apotek. Der er efterhånden næsten alle ting, man kan få online, og medicin er altså også med på den bølge.

For nogle år siden, blev det endda muligt at åbne apoteker, som fungerer kun online. Før da skulle det være en online version af et fysisk apotek, men sådan er det ikke længere. Der findes to online apoteker i Danmark, og her kan man få det medicin, man skal bruge.

Det gælder både det, der fås i håndkøb, men også det der skal købes på recept.

Den mulighed gør det lettere eller måske mindre ubehageligt at få den medicin, man skal bruge, fordi man kan bruge det online apotek i stedet for det fysiske. Der er ingen risiko for, at en nysgerrig nabo overhører, hvad man døjer med.

Husk at være opmærksom på dine negle

Vaer opmaerksom paa dine negle

Neglene er ikke kun til for at pynte. De har jo den funktion i forhold til evolutionen, at de beskytter vores fingre, men man kan også bruge dem til andre ting. De kan nemlig være udtryk for forskellige forhold i vores krop, som man skal være opmærksom på.

Alles kroppe er forskellige, og derfor skal man huske at tage de rette forholdsregler, men man kan se forskellige ting på ens negle. TV2 lavede en artikel om emnet, som kom fra ALT for damerne, og også i Patienthåndbogen på sundhed.dk kan man læse mere om, hvad neglene kan sige.

Neglene kan opleve forandringer, og det kan potentielt være et tegn på sådan noget som psoriasis eller forskellige neglespecifikke lidelser.

Dog kan det også potentielt være et tegn på, at kroppen mangler noget bestemt som et mineral eller et vitamin. Derfor skal man ikke ignorere det, hvis ens negle ændrer karakter.